Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 03:14:47
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 02:32:36
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 22:53:55
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. FULYA KAMA
- E-posta: falgul@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3237
- Bağlı Birimi : Pazarlama
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/falgul
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Yüksek Lisans
2017 - 2022
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Gıda neofobisi ve çeşitlilik arayışının tekrar ziyaret niyetine etkisi: İstanbul'u ziyaret eden Arap turistler üzerine bir araştırma
Lisans
2005 - 2009
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/İŞLETME PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Pazarlama
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2021 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2014 - 2021
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- AKÇAKALE MESLEK YÜKSEKOKULU /
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Arş. Uyg. Merkezi Müdürü
- 2019 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2017 - 2020
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Tüketici Hukuku,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Satış Saha Uygulamaları,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Genel İşletme,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Genel İşletme,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
İş yeri Eğitimi ve Uygulaması,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Staj,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
İş yeri Eğitimi ve Uygulaması,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
İşletme Bilimine Giriş,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Tüketici Davranışları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Satış Yönetimi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Staj,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Genel İşletme,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Genel İşletme,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Satış Saha Uygulamaları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Pazarlama Mevzuatı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Satış Gücü Eğitimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
İşletme Yönetimi-2,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Girişimcilik,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Kalite Yönetim Sistemleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Toplam Kalite Yönetimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
İşletme-2,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MEDYA VE MEDYA PLANLAMA,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
REKLAM YAPIM TEKNİKLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
KALİTE GÜVENCE STANDARTLARI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
ATATÜRK İLKE VE İNKİLAP TARİHİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
GENEL MUHASEBE,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
İŞLETME YÖNETİMİ-2,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
REKLAM YAZARLIĞI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
TİCARET HUKUKU BİLGİSİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Turistlerin Gıda Neofobisi ve Gıda Çeşitlilik Arayışının Destinasyonu Tekrar Ziyaret Etme Niyeti ile İlişkisinin Belirlenmesi
Dergi Adı : Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Cilt : 25
ISSN : 2687-1912
Yayın Tarihi : 2022
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Güncelleme Tarihi : 2020-08-15 23:46:41