YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 20:35:37
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 00:52:13
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 05:52:58
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 21:46:27

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ MAHMUT BARAKAZI




  • E-posta: mahmutbarakazi@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 /

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2016 - 2020

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Turistlerin destinasyon tercih etme nedenleri ile gastronomik tüketim eğilimleri ilişkisi ve davranışsal niyetleri üzerindeki etkisi (İstanbul örneği)

Yüksek Lisans

2022 - 2024

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİST REHBERLİĞİ (YL) (TEZSİZ) (İÖ)/

Tez Adı: ---

Yüksek Lisans

2013 - 2015

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Gaziantep ilinin kültür turizmi potansiyelinin seyahat acentaları tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma

Lisans

2007 - 2012

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
DOÇENT
2023 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2021 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Erasmus Koordinatörü
2018 - 2022
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Bölüm Başkanı
2021 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Mesleki Yabancı Dil (İnglizce) II,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Temel Pişirme Yöntemleri,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Rekreasyon Psikolojisi,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Seyahat İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Kültür ve Turizm,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Turizm Sektöründe Güncel Sorunlar,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Temel Bilgi Teknolojileri,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Turizmde İşletmelerinde İletişim,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Temel Bilgi Teknolojileri,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 24

Makale Adı : The Effect of Attitude and Acceptability of Robot Use in Restaurants on Behavioral Intention

Yazar Bilgisi : ERDEM AHMET, BARAKAZI MAHMUT, ŞEKER FERHAT
Dergi Adı : Journal of Tourismology
Cilt : 9
ISSN : 2459-1939
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : EVALUATION OF SPECIAL DAY MEALS BY LOCAL PEOPLE

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Cilt : 6
ISSN : 2619-9548
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Turizm İşletmelerinde İşgören Seçim Sürecine Yönelik Bir Araştırma (A Research on The Selection Process of Workers in Tourism Enterprises)

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Journal of Business Research - Turk
Cilt : 15
ISSN : 1309 - 0712
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Unsustainable Tourism Approaches in Touristic Destinations: A Case Study in Turkey

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Sustainability
Cilt : 15
ISSN : 2071-1050
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : USE OF SOCIAL MEDIA IN DESTINATION PROMOTION

Yazar Bilgisi : KUZUCANLI GÖKHAN, BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Electronic Journal of Social Sciences
Cilt : 22
ISSN : 1304-0278
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Turistlerin Destinasyon Tercih Etme Nedenlerinin ve Gastronomik Tüketim Eğilimlerinin Davranışsal Niyetleri Üzerindeki Etkisi

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT, ÇAKIR PEMBE GÜL
Dergi Adı : Yönetim Bilimleri Dergisi
Cilt : 20
ISSN : 1304-5318
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Bibliometric Analysis of Postgraduate Theses on the Relationship Between Communication and Tourism

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT, KUZUCANLI GÖKHAN
Dergi Adı : Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Cilt : 48
ISSN : 2667-4750
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : The use of Robotics in the Kitchens of the Future: The example of Moley Robotics

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 10
ISSN : 2147 – 8775
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : A Study on Problems Perceived by Professional Tourist Guides

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Journal of Eurasia Tourism Research
Cilt : 3
ISSN : 2757-8429
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Kültürel Miras Değerlerinin Destinasyon Markalaşmasına Etkisi: Şanlıurfa Örneği

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT,BARAKAZI EBRU
Dergi Adı : SOCIAL SCIENCE DEVELOPMENT JOURNAL
Cilt : 5
ISSN : 2630-6212
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Koranavirüs Sürecinin Turizm Sektörüne Etkisi ve Salgına Karşı Alınan Tedbirler

Yazar Bilgisi : ÇAKIR PEMBE GÜL,BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Cilt : 20
ISSN : 2667-8683
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Turizm Çeşitliliğinin Gelişmesi Açısından Şanlıurfa Coğrafi İşaretlerinin Değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Social Sciences Studies Journal
Cilt : 5
ISSN : 2587-1587
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Turistik Tüketim ve Turizm Faaliyetlerinin Turizmi Tüketmesi

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 2
ISSN : 2630-6360
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Şanlıurfa'nın Kültürel Miraslarından İnanç Merkezleri Üzerine Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL
Cilt : 5
ISSN : 2630-631X
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Turistlerin Seyahat Motivasyonları Ve Yöresel Mutfak Tüketimleri Arasındaki İlişkileri İncelemeye Yönelik Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : ÜLKÜ ABDULLAH,SOLMAZ SEYİT AHMET,BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : JOURNAL OF SOCIAL, HUMANITIES AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
Cilt : 5
ISSN : 2630-6417
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Turistik Destinasyonlarda Ses Kirliliği Üzerine Bir Araştırma: Bodrum Örneği

Yazar Bilgisi : ÇAKIR PEMBE GÜL, GÜZEL MELİK ONUR, BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
Cilt : 4
ISSN : 2587-1587
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisi Kuramı Kapsamında İnsanların Turizm Hareketlerine Katılma Durumları Üzerine İlişkisel Bir Değerlendirme

Yazar Bilgisi : GÜZEL MELİK ONUR, BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : SOCIAL MENTALITY ANDRESEARCHER THINKERS JOURNAL
Cilt : 4
ISSN : 2630-631X
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Destinasyon Kişiliğinin Turistlerin Davranışsal Niyetleri Üzerine Etkisi: Şanlıurfa Örneği

Yazar Bilgisi : ÜLKÜ ABDULLAH,SOLMAZ SEYİT AHMET,BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Journal of International Social Research
Cilt : 10
ISSN : 1307-9581
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Turizm Sektöründe Çalışan Kadınların Karşılaştığı Sorunları Değerlendirmeye Yönelik Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : ÇAKIR PEMBE GÜL, BARAKAZI MAHMUT, BARAKAZI EBRU
Dergi Adı : The Journal of Academic Social Science Studies
Cilt : 8
ISSN : 2147-2971
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri

Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT,ÖNÇEL SİBEL
Dergi Adı : Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Cilt : 2
ISSN : 2548-0847
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Kültürel Miras Turizminin Sürdürülebilir Turizm Açısından Değerlendirilmesi: Göbeklitepe Ören Yeri

Yazar Bilgisi : KARAPINAR EBRU,BARAKAZI MAHMUT
Dergi Adı : Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 1
ISSN : 26023008
Yayın Tarihi : 2017

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 58

Makale Adı : Tematik yıllar kapsamında 2019 Göbeklitepe yılının değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : MTCON'24 proceedings: book of abstracts

Yazar Bilgisi : D Gursoy, S Volo, M Tuna
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : ŞANLIURFA'NIN KÜLTÜREL MİRASLARINDAN İNANÇ MERKEZLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : USE OF SOCIAL MEDIA IN DESTINATION PROMOTION

Yazar Bilgisi : G KUZUCANLI, M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Use of social media in destination promotion

Yazar Bilgisi : G KUZUCANLI, M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Unsustainable Tourism Approaches in Touristic Destinations: A Case Study in Turkey

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : The Effect of Attitude and Acceptability of Robot Use in Restaurants on Behavioral Intention

Yazar Bilgisi : A Erdem, M BARAKAZI, F Şeker
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Using the Technology Acceptance Model in Tourism Businesses

Yazar Bilgisi : M Barakazi
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Konaklama İşletmelerinde Boş Zaman Deneyimi Olarak Rekreasyon ve Animasyon Etkinlikleri

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turizm İşletmelerinde İşgören Seçim Sürecine Yönelik Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Innovative Technology Applications in Hotel Businesses

Yazar Bilgisi : A Erdem, M Barakazı
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : Academic Research & Reviews in Social, Human and Administrative Sciences-I

Yazar Bilgisi : M MASTRANTONIO, Ö AKÇAYIR, EK ÖZER, O IPATOVA, VA YILDIZ, ...
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : EVALUATION OF SPECIAL DAY MEALS BY LOCAL PEOPLE

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : SMART GASTRONOMY TOURISM APPLICATIONS

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Digital transformation of the hotel industry: Theories, practices, and global challenges

Yazar Bilgisi : J Marques, RP Marques
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : The use of Robotics in the Kitchens of the Future: The example of'Moley Robotics'

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : Major Socio-Economic Issues And Solutions

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Handbook of research on sustainable tourism and hotel operations in global hypercompetition

Yazar Bilgisi : H Sezerel, B Christiansen
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Bibliometric Analysis of Postgraduate Theses on the Relationship Between Communication and Tourism

Yazar Bilgisi : M Barakazi, G Kuzucanli
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Ekoturizmi Anlamak

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Profesyonel Turist Rehberleri Tarafından Algılanan Sorunlar Üzerine Bir Çalışma

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

Yazar Bilgisi : ÖÜF Başar, Y Bayraktar
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turizm çeşitliliğinin gelişmesi açısından Şanlıurfa coğrafi işaretlerinin değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Turistlerin Destinasyon Tercih Etme Nedenlerinin ve Gastronomik Tüketim Eğilimlerinin Davranışsal Niyetleri Üzerindeki Etkisi

Yazar Bilgisi : M Barakazi
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Dijital Dönüşüm ve Turizm

Yazar Bilgisi : A Ülkü, LS Göktaş
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : KÜLTÜREL MİRAS DEĞERLERİNİN DESTİNASYON MARKALAŞMASINA ETKİSİ: ŞANLIURFA ÖRNEĞİ

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI, E BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turistlerin destinasyon tercih etme nedenleri ile gastronomik tüketim eğilimleri ilişkisi ve davranışsal niyetleri üzerindeki etkisi (İstanbul örneği)

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : KORANAVİRÜS SALGINININ MÜZE ZİYARETLERİ ÜZERİNE ETKİSİ: İZMİR ÖRNEĞİ

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effect of coronavirus process on tourism sector and precaution taken against the pandemic

Yazar Bilgisi : P Çakır, M Barakazı
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : Koranavirüs sürecinin turizm sektörüne etkisi ve salgına karşı alınan tedbirler

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turistik tüketim ve turizm faaliyetlerinin turizmi tüketmesi

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : TURİZM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN KARŞILAŞTIĞI SORUNLARI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI, PGÇE BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :

Makale Adı : ŞEHİR TURİZMİNE HİZMET VEREBİLECEK TARİHİ YAPILARDA RESTORASYON (YENİLEME): ŞANLIURFA KONUKEVLERİ ÖRNEĞİ

Yazar Bilgisi : MO GÜZEL, M BARAKAZI, PG ÇAKIR
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : FESTİVALLERİN DÜZENLENDİKLERİ DESTİNASYONLARA KATKISININ İNCELENMESİ: NARENCİYE FESTİVALİ ÖRNEĞİ

Yazar Bilgisi : FK M Barakazı, M
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi kuramı kapsamında insanların turizm hareketlerine katılma durumları üzerine ilişkisel bir değerlendirme

Yazar Bilgisi : MO Güzel, M Barakazı
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : Turistik Destinasyonlarda Ses Kirliliği Üzerine Bir Araştırma: Bodrum Örneği

Yazar Bilgisi : M Çakır, P., Güzel, M.O. & Barakazi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2*

Makale Adı : Rekreasyonel turizm faaliyeti olarak Urfa sıra geceleri

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI, S Önçel
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 10

Makale Adı : Kültürel miras turizminin sürdürülebilir turizm açısından değerlendirilmesi: Göbeklitepe Ören Yeri

Yazar Bilgisi : E KARAPINAR, M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 53

Makale Adı : Sira nights as a recreational tourism activity.

Yazar Bilgisi : M Barakazı, S Önçel
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : DESTINASYON KIŞILIĞININ TURISTLERIN DAVRANIŞSAL NIYETLERI ÜZERINDEKI ETKISI: ŞANLIURFA ÖRNEĞI.

Yazar Bilgisi : A ÜLKÜ, SA SOLMAZ, M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : Gaziantep ilinin kültür turizmi potansiyelinin seyahat acentaları tarafından değerlendirilmesine yönelik bir araştırma

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 7

Makale Adı : Destinasyon Kişiliğinin Turistlerin Davranışsal Niyetleri Üzerine Etkisi: Şanlıurfa Örneğ

Yazar Bilgisi :
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Kırsal Turizme Yönelik Yöresel El Sanatları Markalaşmasının Destinasyon Pazarlamasına Etkisi Amazon Kraliçe Örneği

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Televizyon Dizilerinin Bölgenin Tanınırlığına ve İç Turizme Etkisi Karagül Dizisi Örneği

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Deprem, Turizm ve Kahramanmaraş: Yeniden Yapılanma Sürecinde Teknolojik Çözüm Önerileri

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Evaluation of Şanlıurfa in terms of its gastronomy tourism potential for UNESCO creative cities network program

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Kültürel Mirasın Müzikle Aktarımı İbrahim Tatlıses Müzesi Örneği

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Sosyal Bilimlerde Güncel Çalışmalar-II

Yazar Bilgisi : S Sümbül, C Güler, İ Keskin
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turist Rehberliğinde Kriz Yönetimi

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Urban Tourism in The Global World

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Şanlıurfa’yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Güvenlik Algıları Üzerine Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : GastroTeknoloji

Yazar Bilgisi : A ERDEM, HÖ ŞEYHANLIOĞLU, A YILMAZ, LS GÖKTAŞ, C BEHREMEN, ...
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Akıllı Menü Uygulamaları

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Sosyal, Beeri ve İdari Bilimler

Yazar Bilgisi : AÖ AKÇAY
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : DESTİNASYON PAZARLAMA YÖNETİMİ SÜRECİNDE UNESCO YARATICI ŞEHİRLER

Yazar Bilgisi : M BARAKAZI
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : COVID-19 Pandemi Sürecinde Gastronomi Eğilimlerine Yönelik Bir Değerlendirme

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE ÖNCÜ VE ÇAĞDAŞ ÇALIŞMALAR

Yazar Bilgisi : K Adem
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Yiyecek İçecek Hizmeti Sunan İşletmelerde Coğrafi İşaretli Ürünlerin Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme

Yazar Bilgisi : M Barakazı
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 14

Bildiri Adı : Tematik yıllar kapsamında 2019 Göbeklitepe yılının değerlendirilmesi

Etkinlik Adı : 8TH INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT,ERDEM AHMET,OFLUOĞLU MERVE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.04.2024
Basım Tarihi :27.04.2024

Bildiri Adı : Turist Rehberliğinde Kriz Yönetimi

Etkinlik Adı : V. Uluslararası Kültürel Miras Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : CANKÜL IŞIL, BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.11.2023
Basım Tarihi :15.11.2023

Bildiri Adı : Akıllı Menü Uygulamaları

Etkinlik Adı : 3rd International Anatolian Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.12.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.12.2022
Basım Tarihi :30.12.2022

Bildiri Adı : Yiyecek İçecek Hizmeti Sunan İşletmelerde Coğrafi İşaretli Ürünlerin Kullanımına Yönelik Bir Değerlendirme

Etkinlik Adı : 5th International West Asia Congress of Tourism Research
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.09.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.09.2021
Basım Tarihi :26.09.2021

Bildiri Adı : COVID-19 Pandemi Sürecinde Gastronomi Eğilimlerine Yönelik Bir Değerlendirme

Etkinlik Adı : 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.05.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2021
Basım Tarihi :30.05.2021

Bildiri Adı : Evaluation of Şanlıurfa in terms of its gastronomy tourism potential for UNESCO creative cities network program

Etkinlik Adı : the Conference on Managing Tourism Across Continents
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.04.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.04.2021
Basım Tarihi :01.04.2021

Bildiri Adı : Kültürel Mirasın Müzikle Aktarımı İbrahim Tatlıses Müzesi Örneği

Etkinlik Adı : Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÇAKIR PEMBE GÜL,BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.10.2017
Basım Tarihi :02.10.2017

Bildiri Adı : Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri

Etkinlik Adı : 18. Ulusal Turizm Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT,ÖNÇEL SİBEL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.10.2017
Basım Tarihi :01.10.2017

Bildiri Adı : Televizyon Dizilerinin Bölgenin Tanınırlığına ve İç Turizme Etkisi Karagül Dizisi Örneği

Etkinlik Adı : The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KUZUCANLI GÖKHAN,BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2017
Basım Tarihi :15.09.2017

Bildiri Adı : Destinasyon Kişiliğinin Turistlerin Davranışsal Niyetleri Üzerine Etkisi: Şanlıurfa Örneği

Etkinlik Adı : The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜLKÜ ABDULLAH,SOLMAZ SEYİT AHMET,BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2017
Basım Tarihi :15.09.2017

Bildiri Adı : Kırsal Turizme Yönelik Yöresel El Sanatları Markalaşmasının Destinasyon Pazarlamasına Etkisi Amazon Kraliçe Örneği

Etkinlik Adı : 1st International Rural Tourism and Development Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DOĞAN ZEKİ,BARAKAZI MAHMUT,OFLUOĞLU MERVE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.05.2017
Basım Tarihi :01.05.2017

Bildiri Adı : Şanlıurfa’yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Güvenlik Algıları Üzerine Bir Araştırma

Etkinlik Adı : 17. Ulusal Turizm Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BARAKAZI MAHMUT,KARAPINAR EBRU
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 20.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.10.2016
Basım Tarihi :01.10.2016

Bildiri Adı : Deprem, Turizm ve Kahramanmaraş: Yeniden Yapılanma Sürecinde Teknolojik Çözüm Önerileri

Etkinlik Adı : 1. Uluslararası İstiklal Sempozyumu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ERDEM AHMET, BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.02.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.02.2024
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Change in Touristic Consumer Preferences; Guides' Use of Digital Tools

Etkinlik Adı : MTCON 2024 Managing Tourism Across ContinentsMTCON 2024 Managing Tourism Across Continents
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ERDEM AHMET,BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.05.2024
Basım Tarihi :

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 19

Kitap Adı : GASTROTEKNOLOJİ

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-00-1767-X
Basım Türü :Basılı
YIL :2024

Kitap Adı : Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERDEM AHMET,BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Planlaması>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : PETER LANG
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978- 3- 631- 92510- 2
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Uluslararası Çalışmalar-II

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Serüven Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6450-43-1
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Öncü ve Çağdaş Çalışmalar

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Duvar Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6945-79-1
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Digital Transformation of the Hotel Industry: Theories, Practices, and Global Challenges

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERDEM AHMET, BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Springer
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :9783031316814
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Social Sciences in A Globalizing World

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Duvar Publishing
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-6945-40-1
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : International Academic Research and Reviews in Social, Human and Administrative Sciences

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Serüven Publishing
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-6399-78-5
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : IGI Global
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-166-844-646-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Nobel Bilimsel Eserler
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-433-514-3
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar III

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Eğitim Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8108-75-0
Basım Türü :Elektronik
YIL :2022

Kitap Adı : GastroTeknoloji

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-680-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Kitap Türü : Ansiklopedi Maddesi / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-561-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Kitap Türü : Ansiklopedi Maddesi / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-552-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Major Socio-Economic Issues And Solutions

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Gazi Kitapevi
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :9786258374391
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Kitap Türü : Ansiklopedi Maddesi / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-560-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Ekoturizmi Anlamak

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-452-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2021

Kitap Adı : Dijital Dönüşüm ve Turizm

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Nobel Bilimsel Eserler
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7589-50-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2021

Kitap Adı : A'dan Z'ye İletişim Çalışmaları - 4

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>iletişim
Yayın Evi : İKSAD Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8423-58-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2021

Kitap Adı : Turizm Endüstrisinde Pazarlama İletişimi (Kurumsal Eksende Sektörel Örnekler ve Uygulamalar)

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : SOLMAZ SEYİT AHMET,BARAKAZI MAHMUT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-7662-89-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2020

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 5

Proje Adı: Gastronomi Başlangıç Noktası: Şanlıurfa Sofrası Projesi

Başlama Tarihi : 20.09.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2024-10-31 17:29:24

Proje Adı: Sözlü Kültürel Miras Yoluyla Aktarılan Kırsal Yöresel Ürünlerin Şanlıurfa Gastronomi Turizmine Kazandırılması

Başlama Tarihi : 23.05.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-06-12 14:28:17

Proje Adı: GELECEĞİN AŞÇILARI MEZOPOTAMYA’DA YETİŞİYOR PROJESİ

Başlama Tarihi : 25.04.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu : Projemizin genel hedefi; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde kurulacak olan bireysel eğitim modeline olanak sağlayan TeknoMutfak atölyesi GAP Bölgesinde bulunan illerin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişmesine katkıda bulunarak Turizm sektöründe çalışacak nitelikli insan kaynağının geliştirilmesine olanak sağlayacaktır. İlgili bölümden mezun olacak öğrencilerimiz sadece teorik eğitimle kalmayıp uygulama da yapabileceklerinden sektörde aranılan nitelikli elemanlar haline geleceklerdir. Ayrıca öğrencilerimiz proje çerçevesinde alacağı eğitimler ile de kaliteli ve hijyenik üretim konusunda bilgi sahibi olacaklar ve iş hayatında da bu bilgi ve becerilerini kullanabileceklerdir. Projemiz sonucunda uzun vade de GAP bölgesindeki turizm işletmeleri yetişmiş ve kalifiye personele kavuşmuş olup Gastronomi Turizmi konusunda öncü olan illerimize gelen turist sayısında artış olacaktır. Bunun yanında turizm sektöründe yer alan işletmelerde istihdam edilecek öğrenciler ile sunum hizmetlerinin doğru şekilde yapılması ve hijyen konularında eksikliklerin giderilmesi hedeflenmektedir. Projemiz kapsamında öğrencilerimize ve Şanlıurfa Lokantacı, Köfteci Ve Tatlıcılar Esnaf Odası ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile işbirliği yapılarak gastronomi sektöründe çalışan personellere Gıda İşletmelerinde Hijyen Sanitasyon, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi Temel eğitimleri verilerek ilimizde eksik olan işletmelerde ki hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanmıştır.
Proje Konum : Proje Koordinatör Yrd.
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2024-06-14 19:21:28

Proje Adı: Geleceğin Aşçıları Harran’da Yetişiyor

Başlama Tarihi : 31.03.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Proje Koordinatör Yrd.
Proje Türü : Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-05-04 12:31:57

Proje Adı: Şanlıurfa'yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Güvenlik Algıları Üzerine Bir Araştırma

Başlama Tarihi : 07.10.2016
Bitiş Tarihi : 07.10.2016
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-03-14 12:31:44

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (HÜBAP) : 3

Proje Adı: Sözlü Kültürel Miras Yoluyla Aktarılan Kırsal Yöresel Ürünlerin Şanlıurfa Gastronomi Turizmine Kazandırılması

Başlama Tarihi : 2024-05-23
Bitiş Tarihi : 2025-02-22
Tamamlandı Tarihi :
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Devam Ediyor
Ekip : Mahmut BARAKAZI, Ahmet ERDEM, Okan ÇOLAK, Merve OFLUOĞLU, Levent Selman GÖKTAŞ
Anahtar Kelimeler : Gastronomi, Kültür, Sürdürülebilirlik, Toplum

Proje Adı: DİTT-SSKM/2024/GELECEĞİN AŞÇILARI MEZOPOTAMYA'DA YETİŞİYOR

Başlama Tarihi : 2024-04-19
Bitiş Tarihi : 2025-04-18
Tamamlandı Tarihi : 2025-04-19
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Devam Ediyor
Ekip : Mustafa ŞİT, Mahmut BARAKAZI, Levent Selman GÖKTAŞ
Anahtar Kelimeler :

Proje Adı: Şanlıurfa'yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Güvenlik Algıları Üzerine Bir Araştırma

Başlama Tarihi : 2016-10-07
Bitiş Tarihi :
Tamamlandı Tarihi : 2016-11-07
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Bitti
Ekip : Mahmut BARAKAZI
Anahtar Kelimeler :
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!

Yayın Adı : GastroTeknoloji

Yazar Bilgisi : ERDEM AHMET, BARAKAZI MAHMUT, GÖKTAŞ LEVENT SELMAN
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Başlama Tarihi :01.11.2022
Bitiş Tarihi :

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Turizm İşletmeciliği
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Güncelleme Tarihi : 2023-10-27 08:06:48

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!