Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 00:59:55
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.09.2024 10:46:24
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.11.2024 21:47:00
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. ŞÜKRAN TAŞKIN
- E-posta: sukran.taskin@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3880
- Bağlı Birimi : Aşçılık
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/sukran.taskin
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Yüksek Lisans
2018 - 2020
HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/İŞLETME (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Destinasyon çekicilik unsuru olarak gastronomi turizminin yiyecek- içecek işletmesi özellikleri açısından değerlendirilmesi: Şanlıurfa ili örneği
Lisans
1995 - 1999
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR./
Tez Adı: ---
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2005 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Program Başkanı
- 2006 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
danışmanlık,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Gösteri Servisi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Yönlendirilmiş Çalışma,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
temel mutfak,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
staj,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Mutfakta Kalite Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Baharat ve İçecekler,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri - II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
yiyecek -içecek servisi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Baharat ve İçecekler,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
YÖRESEL MUTFAKLAR,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Yönlendirilmiş Çalışma,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Mutfakta Kalite Yönetimi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Staj,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
BAHARAT VE İÇECEKLER,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Baharat Ve İçecekler,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Mutfakta Kalite Yönetimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri -II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Mutfakta Kalite Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri - II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
çocuk animataörlüğü i.ö.,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
soğuk mutfak,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
turizm mevzuatı i.ö,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
pişirme yöntemleri2,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
pastane ürünleri,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
yöresel mutfaklar,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
çevre koruma i.ö.,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
pişirme yöntemleri2 i.ö.,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
mutfakta kalite yönetimi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
turizm ekonomisi i.ö.,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
kalite yönetim sistemleri i.ö.,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
yöresel mutfaklar,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
pişirme yöntemleri2,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
gıda hijyeni,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
soğuk mutfak,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
insan kaynakları i.ö,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
mutfak ürünleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
otel işletmeciliği i.ö.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
kat hizmatleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
turizm pazarlaması i.ö.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
dünya mutfakları,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
araştırma yöntem ve teknikleri i.ö.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
genel turizm i.ö,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
pastane ürünleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
pişirme yöntemleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
pişirme yöntemleri,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Mutfak organizasyonu,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
konuk giriş çıkış işlemleri,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Yönlendirilmiş çalışma,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Kat Hizmatlari Yönetimi i.ö,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
değişik bölge mutfakları,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Kongre ve fuar yönetimi,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
mezuniyet çalışması,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Odalar bölümü önetimi i.ö,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması i.ö,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Planlama,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
gıda hijyeni ve besin saklama yöntemleri,2008-2009,Önlisans (Türkçe)
yemek pişirme standart reçete kullanımı,2008-2009,Önlisans (Türkçe)
yiyecek içecek işletmeciliği,2008-2009,Önlisans (Türkçe)
gıda hijyeni ve besin saklama yöntemleri,2007-2008,Önlisans (Türkçe)
yemek pişirme standart reçete kullanımı,2007-2008,Önlisans (Türkçe)
beslenme ilkeleri ve mönü planlama,2006-2007,Önlisans (Türkçe)
yiyecek içecek işletmeciliği,2005-2006,Önlisans (Türkçe)
gıda teknolojisi,2005-2006,Önlisans (Türkçe)
gıda hijyeni ve besin saklama yöntemleri,2005-2006,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 1
Makale Adı : PAZARLAMA ÇALIŞMALARI
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 1
Proje Adı: İKMEP
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu : insan kaynakları meslek edindirme
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2014-02-19 16:28:30
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: Şanlıurfa Aşçılar Derneği
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: Türkiye Aşçılk Federasyonu
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Güncelleme Tarihi : 2023-04-13 18:15:57